Iki nemokamo pristatymo liko €100.00

Garantinis aptarnavimas

Kokioms prekėms ir kiek laiko galioja garantija?

Kokybės garantija suteikiama visoms www.vaikoprekes.lt elektroninės parduotuvės prekėms. Ši garantija dar vadinama teisine arba gamykline garantija. Jos galiojimo terminas gali skirtis: kaip ir kitos sąlygos, laikotarpis yra nurodytas gaminio aprašyme ar kartu su nusipirkto produkto sąskaita-faktūra, kuri atitinka ir garantinį lapą. 

Elektronikos prekėms taikoma standartinė Europos sąjungos 24 mėn. garantija, išskyrus akumuliatoriams, kuriems garantija taikoma 6 mėnesiai.

Pardavėjas neatsako už tai, kad el. parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma ar kitais parametrais gali neatitikti realaus prekių dydžio, formų ir spalvos dėl Pirkėjo naudojamo monitoriaus ypatybių.

Garantija nėra taikoma:

  • prekėms, kurios turi mechaninių pažeidimų, ardymo žymių;
  • prekėms, kurios buvo naudojamos ne pagal paskirtį; prekėms, kurių gedimai atsirado dėl pirkėjo kaltės;
  • prekėms su pažeistais serijiniais lipdukais; prekėms, kurios buvo remontuojamos neįgaliotame gamintojo servise;
  • kai gedimas atsiranda dėl aplinkos veiksnių (audros, lietaus ir pan.), Force majeure (gaisro, potvynio) ar atsitiktinių išorės veiksnių poveikio (įtampos šuolio ir pan.);
  • jeigu gedimas atsiranda dėl į įrenginio vidų patekusių skysčių, daiktų ir pan.; jei pirkėjas nepateikia pirkimo dokumento (sąskaitos faktūros, čekio);
  • jei gedimai atsirado dėl netinkamų, neoriginalių priedų naudojimo; susidėvinčioms detalėms (laidai, jungtys, akumuliatoriai, laikikliai ir t.t.). besikreipiantis asmuo negali patvirtinti prekės įsigijimo (pakanka mokėjimo pavedimo kopijos).
  • Gamintojo garantija netaikoma natūraliai susidėvinčioms prekių dalims.

 

Kur turėtumėte kreiptis dėl garantinio aptarnavimo?

Norėdami pateikti prekę garantiniam aptarnavimui, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo centru, nurodytais kontaktais

Prekių pristatymas garantiniam aptarnavimui vykdomas pirkėjo lėšomis. Prekes garantiniam aptarnavimui paima ir pristato www.vaikoprekės.lt užsakomas kurjeris. Po garantinio aptarnavimo už pristatymą ir parvežimą išrašoma sąskaita, kurią turite apmokėti. 

 

Kiek laiko trunka prekės remontas?

Garantinį aptarnavimą atlieka autorizuotas www.vaikoprekės.lt serviso centras, garantinis patikrinimas atliekamas per 5 darbo dienas po garantinių prekių gavimo remontui.

Garantinis taisymas atliekamas iki dviejų savaičių (dešimties darbo dienų), tačiau kilus nenumatytoms aplinkybėms, importuojant reikiamas dalis iš gamintojo, garantinis taisymas gali trukti ilgiau, apie tai informuojant klientą.

 

Plačiau apie prekių garantinį aptarnavimą galite pasiskaityti pirkimo sąlygose ir taisyklėse.